Despre noi

 

AntiRozatoare.ro oferă alarme cu ultrasunete pentru alungat rozătoare șoareci și șobolani, alarme anti cârtiță, alarme portabile împotriva câinilor, dispozitive ultrasonice împotriva pisicilor, alarme sonice alungat păsări cât și aparate anti insecte cu ultraviolete sub marca PEST STOP până acum.

AntiRozatoare.ro, marcă a SC BrandBox SRL importator și distribuitor în România de alarme cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor și a altor animale dăunătoare cât și a insectocutoarelor electrice, își desfășoară activitatea din anul 2005 cu peste 20 000 de clienți mulțumiți.

Firma noastră pune la dispoziție dispozitive cu ultrasunete și aparate anti insecte moderne, ecologice care nu sunt dăunătoare omului și mediului ambiant. Acestea sunt omologate conform normelor și standardelor Uniunii Europene. Alarmele cu ultrasunete comercializate de AntiRozatoare.ro au fost achiziționate de societăți comerciale mari din industria alimentară, depozite de medicamente, rafinării, societăți de transport, firme cunoscute de deratizare precum și foarte multe persoane fizice, pentru gospodăriile personale.

Conform normelor Uniunii Europene, aceste dispozitive sunt fiabile, moderne, fără pericol pentru om, fiind optime în sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici) unde nu sunt indicate produsele chimice folosite pentru deratizare sau dezinsecție.

Deschide conversația
Salut!
Cu ce te putem ajuta?